Creatieve Therapie

Veel mensen vinden het nuttig om meer inzicht in zichzelf te krijgen. Gewoon zomaar of omdat het je kan helpen verder te komen in het leven.

Creatieve Therapie is een manier om meer inzicht in jezelf te krijgen. Je talenten leren kennen, maar daarnaast ook wat jou persoonlijk motiveert om een bepaalde creatieve opdracht te doen zoals jij dat doet. Interessant, nietwaar?

Deze vorm van therapie is niet meer weg te denken in onze hedendaagse maatschappij en is zelfs een belangrijk onderdeel van de GGZ geworden.

 

Waarom kiezen voor Creatieve Therapie Drechtsteden?

Vanwege het unieke concept. Er zijn meerdere aanbieders van creatieve of kunstzinnige therapie, maar ik ben de enige die het vanuit de andere invalshoek benadert:

Ten eerste en bovenal ben ik al 25 jaar werkzaam in de gezondheidszorg met van begin af aan een leergierige interesse in psychologie en psychiatrie en inmiddels ook ruimschoots een doorgewinterde ervaren verpleegkundige in laatstgenoemde categorie. Dit komt u alleen bij mij tegen. Hetzelfde geldt voor mijn aanvullende aanbod 'Ratio-Emotieve Therapie' (RET). Tevens ben ik al vanaf 1991 creatief hobbyist die zich meer richt op concreet, praktisch creatief bezig zijn met de handen en niet op bijv. dans/beweging en/of rollenspellen. Daarnaast ben ik gegarandeerd de goedkoopste, en dat is zeker niet geheel onbelangrijk voor het gros van de mensen.

Met de modules 'Creatieve Therapie' leert u door middel van verschillende opdrachten te werken met verschillende technieken en materialen. Denk aan tekenen, schilderen, schrijven en boetseren. Na het voltooien van de opdracht geef ik er mijn reactie op en stel de nodige vragen. Hiermee leert u de innerlijke wereld van uzelf te onthullen. Creatieve Therapie is tevens een unieke therapeutische wijze voor mensen met psychische problemen. Het geeft op speelse wijze uiting aan onbewuste of verdrongen gevoelens en gedachten zodat heling kan gaan plaatsvinden.

 

Prijzen

Het volgen van creatieve therapie gaat per module met een maximum van 10 modules.

Prijs per module: € 30,- incl. BTW

Pakket van 10 modules ineen: € 250,- incl. BTW

 

Geïnteresseerd? Download de gratis proefopdracht en ga aan de slag! Inschrijven? Klik hier!

CreatieveTherapieDrechtsteden PROEFLES
PDF – 347.6 KB 41 downloads