Creatieve Therapie

Vastlopen in het leven, psychische problemen... Het komt steeds vaker voor en ieder mens is er vatbaar voor. Volgens verschillende bronnen neemt de kans op psychische problemen in percentages alleen maar toe. Herkenbaar?

U heeft vele zelfhulpboeken geprobeerd, uw horoscoop bestudeerd, misschien zelfs seminars, workshops en (paranormale) beurzen en/of religieuze samenkomsten  bezocht. U bent dan mogelijk vele ervaringen rijker, maar ook vele euro's en illusies armer geworden. De teleurstelling kwam nadat u verschillende mensen hebt gesproken en zij stuk voor stuk iets anders vertelden, mogelijk zelfs elkaar tegenspraken. Het bleek voor u niet weggelegd. Mogelijk verzamelt u filosofische en/of spirituele one-liners: uitspraken waarvan u het gevoel krijgt dat ze waarheid als een koe zijn en in een mooi of leuk plaatje gegoten zijn. 

 

Uw favoriete liedjes zijn de liedjes met teksten waarvan u het gevoel krijgt dat het over u gaat? Ze raken precies die gevoelige snaar? Maar toch geeft dit allemaal uiteindelijk niet het bevredigende resultaat waar u eigenlijk naar zoekt. De verandering komt niet, de honger naar hetzelfde blijft. Wat ontbreekt bij zoveel mooie woorden, zijn oefeningen en bewust bezig zijn met de handen: even uit het hoofd zijn. U kunt dan eens overwegen of de tijd rijp is om de modules 'Creatieve Therapie' aan te gaan vragen.

Waarom kiezen voor Creatieve Therapie Drechtsteden?

Vanwege het unieke concept. Er zijn meerdere aanbieders van creatieve of kunstzinnige therapie, maar ik ben de enige die het vanuit de andere invalshoek benadert: ik ben ten eerste en bovenal al 25 jaar werkzaam in de gezondheidszorg met van begin af aan een leergierige interesse in psychologie en psychiatrie en inmiddels ook ruimschoots een doorgewinterde ervaren verpleegkundige in laatstgenoemde categorie. Dit komt u alleen bij mij tegen. Hetzelfde geldt voor mijn aanvullende aanbod 'Ratio-Emotieve Therapie' (RET). Tevens ben ik al vanaf 1991 creatief hobbyist die zich meer richt op concreet, praktisch creatief bezig zijn met de handen en niet op bijv. dans/beweging en/of rollenspellen. Daarnaast ben ik gegarandeerd de goedkoopste, en dat is zeker niet geheel onbelangrijk voor het gros van de mensen.

 

Met de modules 'Creatieve Therapie' leert u door middel van verschillende opdrachten te werken met verschillende technieken en materialen. Denk aan tekenen, schilderen, schrijven en boetseren. Na het voltooien van de opdracht geef ik er mijn reactie op en stel de nodige vragen. Hiermee leert u de innerlijke wereld van uzelf te onthullen. Creatieve Therapie is een unieke therapeutische wijze voor mensen met psychische problemen. Het geeft op speelse wijze uiting aan onbewuste of verdrongen gevoelens en gedachten zodat heling kan gaan plaatsvinden.

 

Prijzen

Het volgen van creatieve therapie gaat per module met een maximum van 10 modules.

Prijs per module: € 30,- incl. BTW

Pakket van 10 modules ineen: € 250,- incl. BTW

 

Geïnteresseerd? Download de gratis proefopdracht en ga aan de slag! Inschrijven? Klik hier!

PDF
CreatieveTherapieDrechtsteden PROEFLES
PDF [347.6 KB]
Download (10 downloads)